büyüktaş_elektronik Vip Üye
| Konu: Oku da adam ol filistin gibi eşek olma.... Cuma Ocak 16, 2009 2:13 pm | |
| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEDEN BABA
Yıl 2060
kızım 18,
ben 47 yasındayım...
'Baba bizim bayragımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmıs neden
simdi haç isareti ve anlamını bilmedigim renkler var?
2 arkadas okulda tavan arasında eski bir atlas bulmustuk, o atlasta
gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye topragı imis, simdi neden
o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz?
Eskiden her mahallede 1–2 cami varken, simdi neden her ilde bir cami
var, dedem bahsetmisti daha önce ezan denen bir sey varmıs, günde 5 defa
camilerden okunurmus simdi bu çan sesleri ne baba?
Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak israil'in
kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da, topraklarımızı
sattırıp simdi bu ufacık alana bizi hapsettiniz? Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu toprakları? emaneti böyle mi korudunuz? Günden güne topraklarımız satılırken siz uyuyor muydunuz baba?
Baba küçükken herkesin beni Aysegül diye çagırdıgını hatırlar gibiyim
simdi neden bana Angel diyorlar, beni kulagıma Angel ismini ezanla sen mi
söyledin?
Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba? Her gün bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri yerde coplayarak demokrasi! mi getirdiler baba? Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı ögretiler sanki
Elime geçen gün bir kitap geçti baba, senin gençliginden kalan. Biz Ankara'ya tasınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep'mis ve 6317 sehit vererek 'Gazi' lik ünvanını kazanmıs. Neden simdi oraya kürdistan diyorlar baba. Baba hani sizlere kürtlerle Türkler kardestir demisler, peki kardeslerim neden bizi öldürüp ülkemizde ayrı devlet kurdular.
Baba o kitapta ****** diye birinden de bahsetmisti. O her kimse 1933'te Bursa'da bir nutuk vermis, ben simdi bile ne kastettigini anlayabiliyorken, sizin gençliginiz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız?
simdiki kürdistan topragında yer alan Süleymaniye'de askerimizin basına çuval geçirmisler ve sen o dönemde gençtin, hiç mi kanın donmadı baba? Neden hesap sormadınız? Bunları görmezden gelen yöneticilerinize?
O az önce bahsettigim ****** size bir hitabe yazmıs ve sizi hain yöneticilere ve usaklara karsı uyarmıs ve hitabenin sonunda da 'Muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur' demis. Baba kanınız o kadar bozuk mu ki ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapısmadınız?
Baba Türkiyeli ne demek? Biz Türk çocugu degil miyiz? Soyumuz belli degil mi bizim? O kitapta okumustum 'Ne mutlu Türküm diyene' yazıyordu. Peki, baba ben neden mutlu degilim? Türküm demek suçsa ve kötü bir seyse siz eskiden neden söylerdiniz?
Baba biz Kurtulus Savası denen bir sey yasamısız. Kitaba göre dünyanın gördügü en sanlı savasmıs ve o savasta 4 milyon sehit vermisiz. Madem bu vatandan bu kadar kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar sehit verdiniz?
Hiç mi kitap okumadınız? Hiç mi sizi uyaran olmadı, hiç mi göremediniz ülkemizin peskes çekildigini? eger farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o hainlerden ne farkınız kaldı? Allah'ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba. 'Vatan sevgisi imandandır' diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklügünüzden vazgeçtiniz bari
islam'ın emrine uysaydınız.
Senin eski cd'lerden dinledim baba, bizim de bir istiklal Marsı'mız varmıs. O marsı yanlızca körü körüne mi ezberlediniz? Atalarımız sizi her fırsatta uyarmıs, demis ki 'Ey Türk titre ve kendine dön'. Baba ne zaman titreyeceksiniz? Ankara'yı da kaybettikten sonra mı? Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eger artık hiç bir sey titretemez sizi.
Baba sen son bagımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün.'Ya devlet basa, ya kuzgun lese' diyebilecek bir Hasan Tahsin, bir sehit sahin, bir Sütçü imam yok muydu aranızda? Yazıklar olsun baba sizin gençliginize!
Bu günleri görecegime hiç dogmasaydım baba. Türklügünüzden utanmadınız hiç olmazsa insanlıgınızdan utansaydınız baba. Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken hiç olmazsa SEREFINIZLE ÖLEMEDINIZ MI?
HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM SEHiT
BUNLARIN SEBEBI BIR IT OGLU IT
UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN
OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN !!!! | |
|
elektrowolf Moderatör
| Konu: Geri: Oku da adam ol filistin gibi eşek olma.... Cuma Ocak 16, 2009 4:42 pm | |
| dediklerinde doğruluk payı var ama bu cami meselesi falan olmaz öyle bişey türk dediğin dinine sadıktır. bağımsızlığını ister yani böyle bişey olacağını sanmıyorum heleki 2060 kadar yani... | |
|
büyüktaş_elektronik Vip Üye
| Konu: Geri: Oku da adam ol filistin gibi eşek olma.... Cuma Ocak 16, 2009 5:19 pm | |
| - elektrowolf demiş ki:
- dediklerinde doğruluk payı var ama bu cami meselesi falan olmaz öyle bişey türk dediğin dinine sadıktır. bağımsızlığını ister yani böyle bişey olacağını sanmıyorum heleki 2060 kadar yani...
iyi bir gözlemci cuma ve bayram namazlarında ciddi bir cemaat düşüşü görür ve artık ne yazıkki camiler orta yaş ve üzerine hitap eder oldu,oruç tutanların sayısı %7,5 azalıyor heryıl. Avrupa dinine vatanına küfür edene nobel verio.... (pamuk mamuk anladınız işte) şimdiden okul mescitlerini kapatıyorlar bu böyle katlanarak gider be gardaşım kimsenin engel olmaya niyetide yoq zaten, ha ne olur belki 2060 olmazda 70 olur 80 olur orasını kimse bilemez bu sadece bi teori ama umarım haklı çıkmam... | |
|